Loading
Exline
Effektiv Kommunikation

Vi får det gjort.

Smidiga abonnemang för Effektiv Kommunikation

Vi som ligger bakom Effektiv Kommunikation har mött många av de utmaningar som finns inom digital kommunikation, marknadsföring och försäljning.

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop tre paket som löpande löser de flesta behoven för din kommunikation – och ett som löser resten.

Kommunicera kontinuerligt
Bara gör't
Fixa

Vi hanterar dina kanaler
så du hinner med annat

Skapa

Vi producerar och stärker
din digitala kommunikation

Växa

Vi producerar och stärker
din digitala kommunikation

Projekt och event som löser dina utmaningar just nu

Kom igång direkt med

ett schysst erbjudande

Fri konsultation
och 10% rabatt


Hör av dig till oss så tar vi ett digitalt möte där vi pratar närmare om de behov och utmaningar som du ser kring kommunikation, marknadsföring och försäljning idag. Och om hur du skulle vilja att det såg ut framöver.

Utifrån mötet tar vi fram ett förslag på hur bolaget kan utveckla sitt kommunikationsarbete och hur man praktiskt skulle kunna ta sig an resan mot målen. Det här underlaget kan ni sedan använda till exempel inhouse eller tillsammans med en samarbetsbyrå.

Väljer ni att jobba vidare med oss och tecknar något av våra månadsabonnemang i minst 3 månader kan vi dessutom erbjuda 10% rabatt på månadskostnaden. Det blir alltså både bättre och billigare.

Så passa på att fylla i din uppgifter här direkt, så hör vi av oss och pratar vidare.

Ja tack, jag vill boka möte.

  Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Effektiv Kommunikation för att uppfylla formulärets syfte.

  DETTA ÄR EFFEKTIV KOMMUNIKATION

  Effektiv Kommunikation är ett samarbete mellan kommunikationsbyråer som ser till att det blir gjort och som genom konkreta insatser ser till att skapa bra kundnytta inom kommunikation, försäljning och marknadsföring. I spetsen för Effektiv Kommunikation finns co-founders Andreas Hallgren och Joakim Lamkiewicz och våra respektive byråer. Utöver vår egna erfarenhet har vi också tillgång ett stort nätverk av underkonsulter och specialister som bidrar med sin expertis och sitt engagemang.

  Joakim Lamkiewicz är medgrundare till Effektiv Kommunikation. Han driver kommunikationsbyrån Lamko och har arbetat med digitala samarbetsplattformar, kommunikation och marknadsföring i över 20 år.

  JOAKIM LAMKIEWICZ

  Joakim Lamkiewicz driver kommunikationsbyrån Lamko och har tidigare arbetat med digitala samarbetsplattformar, kommunikation och marknadsföring i 20 år.

  Andreas Hallgren är medgrundare till Effektiv Kommunikation och med över 20 år i branschen en etablerad marknadsgeneralist och mediaproducent.

  ANDREAS HALLGREN

  Med över 20 år inom branschen är Andreas Hallgren en erfaren marknadsgeneralist och mediaproducent. Han driver idag kommunikationsbyrån Hallgren Media.